aankomst New York
3 november 2024 - New York City, Verenigde Staten
Vandaag vertrokken naar New York, de vlucht was goed en snel gegaan we waren 45 minuten vroeger aangekomen. Ook door de douane heen in 15 minuten met de MPC, hiermee kun je online vragen invullen en selfie maken. Erg handig, de taxi rit was erg leuk, om met de gele cab Manhatten binnen te rijden.
Het hotel zit bij wallstreet super locatie, een prachtige studio met keuken gedeelte op de 31 verdieping.
Na inchecken nog een rondje gedaan door het Financial district. Langs wallstreet stock exchange en natuurlijk de bull erg gaaf om deze in echt te zien. Het was er erg druk iedereen wil een foto.
Als laatste nog even naar one World trade center, super gaaf gebouw met een enorme shoppingmall. Achter deze mall zit het 9/11 memorial, erg indrukwekkend met alle namen op de randen. Mooi om het s avonds te zien. Op de achtergrond tower one World observatory, erg indrukwekkend.
Toen vond ik het wel mooi geweest, terug naar het hotel gelukkig een uurtje langer slapen want hier gaat dit weekend de klok pas terug.
Foto staan online.

Geniet van je vakantie Jan