Niagara Falls dag 2
23 september 2024 - Niagara Falls, Canada
Vandaag helaas slecht weer en veel regen, wat resulteerde in de afgelasting van mijn helikopter vlucht over de falls. Zo ontzettend jammer, ook het bezoek aan de skylon tower was minder , het is een soort euromast maar eenmaal boven toch ook veel bewolking en stief wolken van de waterval. De lunch was wel goed geregeld en als de wolken even weg waren prachtig uitzicht.
In de ochtend een bezoek gebracht aan journey behind the falls, was erg gaaf. Je gaat naar beneden met de lift en kunt via een platform net naast de waterval komen, weer zeiknat natuurlijk maar wel erg gaaf en indrukkwekkend. Verder zijn er nog 2 gangen waar je achter de waterval komt en het water naar beneden ziet gaan en vooral horen.
Hierna de beroemde boottocht gedaan naar de Horseshoe Falls,erg indrukwekkend. Weer helemaal verzopen, water gutste gewoon aan boord en wat een lawaai. De boot ging met alle power er tegen in prachtig om te zien, het was een schitterende ervaring.
Onderweg ook gestopt bij de draaikolk van Niagra Falls, een van de sterkste stroming van de wereld
Hierna nog een wasje gedaan en alles ingepakt voor de terug reis morgenavond, morgen overdag nog even kijken wat we gaan doen…
Foto’s en video’s staan online.

het einde van je prachtige verhalen en je ontelbare foto's
Ben heel blij dat ik je morgen samen met Stephan kan komen halen op Schiphol.
Welkom thuis MAM