Aankomst Toronto
29 augustus 2024 - Toronto, Canada
Vandaag vertrokken naar Toronto, naar schiphol geen files en alles ging erg snel.
De vlucht naar Toronto ging ook vlot voorbij, aankomst was goed alleen bagage duurde erg lang.
Daarna auto opgehaald mocht zelf kiezen maar na een half uur rondlopen helaas geen ferrari of audi rs, dan maar een Volvo S60, dikke bak hoor bloed snel en alles op aan, kon ook mijn eigen telefoon koppelen en dus ook eigen muziek laden. Erg fijne auto blij mee.
De rit naar Toronto was goed te doen gelukkig nog geen drukte. Erg gaaf om zo tussen de wolkenkrabbers downtown binnen te rijden, erg indrukwekkend.
Het appartement zit in centrum, mooi groot op de 26 verdieping en een complete keuken, handig om zelf te koken.
Na inchecken nog even de stad in gelopen, erg veel grote reclame zuilen met 3d filmpjes erg leuk om te zien. Daarna Toronto Eaton centre in geweest grootste van Toronto/Noord Amerika meer dan 300 winkels op 150.000 m2.
Toen vond mooi ik het mooi geweest, op de terug weg toevallig langs het oudste brandweerkazerne van Toronto gekomen en deze rukt meer dan 2000 x keer per jaar uit ongelooflijk.
Foto en filmpje online

Geniet ervan 👌
De volvo is ook mooi rij voorzichtig
Veel liefs van ons 😎🍺
Leuke foto’s. Veel plezier!
Groetjes Martin, Carole en Marcus